Vanaf Maandag 31 Mei aanstaande hervat de PlusBus weer haar dienstverlening. Zowel door de week als in het weekeinde. Mail voor meer info: info@pakdeplusbus.nl of bel met 06 145 44 377 (9 tot 11 uur).

PlusBus hervat ritten

Het bestuur van de PLUSBUS heeft besloten om per maandag 31 Mei de dienstverlening weer te hervatten. Nu de corona maatregelen worden versoepeld en een aanzienlijk deel van de PLUSBUS-gebruikers is gevaccineerd kunnen we u weer vervoeren. We helpen u weer graag door de week maar ook in het weekeinde. Mondkapjes blijven voor passagiers verplicht en plaatsnemen naast de chauffeur is nog niet mogelijk. Verder mogen passagiers geen gezondheidsklachten hebben die kunnen wijzen op corona-besmetting.

Met vriendelijke groet,

het bestuur van de Plusbus,

Deze post heeft 2 reacties

 1. Rijden jullie inmiddels al weer? Of is bekend wanneer jullie weer gaan rijden?

  1. Beste Jantina,

   We starten weer op maandag 31 mei. Bel voor meer informatie met Henks Speelman 06-14544377

   gr
   De Plusbus

Geef een reactie

Sluit Menu