Op basis van de recent aangekondigde nieuwe Covid maatregelen heeft het bestuur besloten om de ritten in elk geval tot nader orde stop te zetten. Mail voor meer info: info@pakdeplusbus.nl of bel met 06 145 44 377 (9 tot 11 uur). Houd de "nieuws" pagina in de gaten.

Aanmelden

Door u aan te melden als PlusBus begunstiger steunt u het werk van de PlusBus. Als PlusBus begunstiger ontvangt u naast de persoonlijke PlusBus kaart ook aanvullende informatie over het reizen met de PlusBus en de kosten die hieraan verbonden zijn. U wordt al PlusBus begunstiger voor maar € 10,00 per persoon per jaar.

Wanneer u het aanmeldformulier invult, ontvangt u van ons per post een machtigingskaart. U kunt het aanmeldformulier inclusief de machtiging ook via mail aanvragen of hier downloaden.

Voor meer informatie en aanmelding als begunstiger kunt u terecht bij onze secretaris. U kunt deze bereiken door een mail te sturen naar: info@pakdeplusbus.nl of te bellen naar 06-22209060. Voor meer informatie en aanmelding als begunstiger kunt u terecht bij onze secretaris. U kunt deze bereiken door een mail te sturen naar: info@pakdeplusbus.nl of te bellen naar 06-22209060.

Van dit rekeningnummer wordt € 10,00 per jaar afgeschreven om gebruik te maken van alle diensten van PlusBus. Opzeggen kan elk moment
Sluit Menu